Expres

BRAȘOV. Hotărârea privind Cetatea Brașov a fost comunicată oficial

 

Primăria Braşov a primit oficial hotărârea Tribunalului Braşov potrivit căreia Cetăţuia de pe Dealul Straja aparţine statului român, din momentul comunicării existând drept de apel în termen de 30 de zile.
„Avem cele 30 de zile să vedem dacă se va depune apel (n.r. de către Aro Palace). În cazul în care nu se va depune, ne-am propus ca la începutul anului viitor să iniţiem discuții cu Ministerul Culturii, pentru a găsi cea mai bună soluție de a reintroduce Cetățuia în circuitul turistic și de a o transforma într-un punct reprezentativ pentru orașul nostru”, a precizat viceprimarul Costel Mihai.
Tribunalul Braşov a decis în luna octombrie că imobilul constituie obiectul dreptului de proprietate publică al intervenientului Statul Român, fiind monument de interes public național, astfel că Aro Palace ar urma să piardă orice drept asupra cetății.

CITIȚI ȘI:

BRAȘOV. Cine este proprietarul Cetăţuii de pe Dealul Straja?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button