Expres

BRAȘOV. Gulliver în lumea… Operei

 

Micii spectatori brașoveni sunt invitaţi la o nouă reprezentaţie cu spectacolul „Gulliver în Țara Piticilor”, musical creat de compozitorul Marius Țeicu și scriitoarea Silvia Kerim, după romanul „Călătoriile lui Gulliver”, scris de Jonathan Swift. Spectacolul, programat pentru miercuri, de la ora 11.00, în Sala Operei, este cea mai recentă producţie pentru copii realizată de instituția de spectacole. O furtună pe mare îl poartă pe Gulliver pe un tărâm ciudat, în care locuitorii sunt pitici. Aceștia sunt speriaţi de gigantul intrus, dar, datorită vrăjii realizate cu ajutorul copiilor, Gulliver devine și el pitic, reușind să îi ajute pe liliputani în războiul cu locuitorii din Blefuscu. Piticii, regele lor și frumoasa prinţesă Yasomi devin prietenii lui Gulliver. După plecarea sa în Anglia, toţi piticii ţării Liliputh vor ţine minte această unică experienţă pe care au avut-o.

Regia spectacolului aparţine Andei Tabacaru Hogea, coregrafia a fost creată de Nermina Damian, iar scenografia este semnată de Rodica Garștea. În distribuţie: Mugurel Oancea, Nicolae Zaharia, Maria Petcu-Catrina, Corina Klein, Bogdan Mirică, Cristian Dicu, Andreea Gurguiatu, Dorin Iuga, Florin Grama, Magdalena Traian, Meda Enăcache, Adriana Simion, Mădălina Lucaciu, Miruna Moldoveanu, Anca Manea, Andromeda Nemeș, Marius Tămășanu. Preţ bilete: 7 lei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button