Expres

BRAȘOV. Focar de infecție într-un bloc din județ (Galerie FOTO) / Speranța…

  • bloc 5_297426.jpg
  • bloc 2_297420.jpg
  • bloc 3_297419.jpg
  • bloc 9_297421.jpg
  • bloc 8_297422.jpg
  • bloc_297423.jpg
  • bloc 4_297424.jpg
  • bloc 6_297425.jpg
  • bloc 7_297427.jpg

Este focar de infecție într-un bloc de nefamiliști de pe str. Oltului din Victoria, județul Brașov, în prezent nelocuit. Problema nu ar fi de ieri de azi, însă acum ar exista speranțe ca situația să se schimbe…

În urma reclamațiilor, amenzilor și impozitului mărit cu 400%, proprietarii blocului au vândut clădirea, iar noii proprietari ar dori să o repună la punct, conform primarului localității, Camelia Bertea, care a făcut anunțul pe pagina sa de Facebook.

„După ce am preluat mandatul de primar, am început să dăm amenzi, să facem reclamații la DSP și la Protecţia Consumatorului. Proprietarii au primit în total amenzi de 30.000 de lei. De asemenea, am supus la vot în Consiliul Local Victoria creșterea impozitului cu 400%.
Azi vă pot spune că, în urma acestor presiuni, am obținut o primă victorie: vechii proprietari au decis să vândă blocul. Ieri m-am întâlnit cu noii proprietari, Gabriel Ionuț Dinu și Niță Paula, antreprenori ce activează în domeniul serviciilor de curăţenie. Am discutat despre ce vor face mai departe, iar planul este ca sâmbătă să intre deja cu o echipă care va începe curățenia și apoi lucrările de reparații la parter, pentru că acolo sunt problemele cele mai mari, urmând ca apoi, în timp, să renoveze întreaga clădire.
Noii proprietari nu au o misiune ușoară, iar ceea ce le-am transmis este că au întreaga noastră susținere, atâta timp cât fac ceea ce au promis, iar eu sper că o vor face. În cazul în care nu își vor respecta angajamentele, nu vom ezita să luăm toate măsurile legale, pentru că problema acestui bloc trebuie rezolvată o dată pentru totdeauna”, spune Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare