Expres

BRAȘOV. „Fitness Mama” se întoarce cu cei patru copii în Ucraina

  • yulia-ucraina2.jpg
  • Yulia-Ucraina1_296856.jpg
  • Yulia-Ucraina_296857.jpg

Yulia Chernitskaya, ucraineanca supranumită „Fitness  Mama”, care a devenit cunoscută în țara noastră după ce a primit 200 de lei de la un român într-o benzinărie (Moieciu, județul Brașov), moment catalogat de ea drept o lecţie de viaţă (detalii: BRAȘOV. „Să știi că ai ajutat o mamă a 4 copii”), a decis să părăsească România și să revină în Ucraina, deși războiul nu este nici pe departe încheiat. Yulia Chernitskaya a dat vestea printr-o postare pe Facebook, în cadrul căreia a și recunoscut că a avut parte de cele mai bune condiții în România.

„A treia încercare să revin la tine, dragă Ucraina. Mă rog la Dumnezeu ca nimeni să nu ne oprească. Am învățat să o iau de la zero, să am grijă de copiii mei și să muncesc într-o țară străină. Am acceptat ajutor de la străini, m-am gândit în fiecare moment unde o să trăim și cu ce cost. M-am văzut în multe moduri, mult mai puternică, dar și mai vulnerabilă. M-am simțit obosită și tristă, dar m-am ridicat pentru a fi alături de copiii mei. Și am ajuns aici, de mai bine de două luni am trăit într-o țară străină, cu oportunități și cultură diferite. Cu altă mentalitate și alte reguli. Am reușit să mă opresc din plâns și să mă gândesc mai mult la copii. Însă în niciun moment nu m-am oprit din a dori să revin acasă, în Ucraina, în ciuda tuturor dificultăților. Chiar dacă am parte de toate posibilitățile aici, în România, am parte de liniște și de o viață bună, mă întorc acasă. La tine, iubitul meu Kiev, la țara mea natală, Ucraina. Poate că e prea devreme, poate e târziu, nu știu, dar inima mea vrea să se întoarcă acasă și copiii mă susțin. Sunt bucuroasă precum un copil și sunt pregătită pentru orice va fi”, a anunțat Yulia Chernitskaya, pe Facebook.

Ea a mărturisit și ce va face după ce trece granița în Ucraina.

„Îmi voi proteja copiii așa cum tatăl lor o face pe front, în prima linie. Dumnezeule, nu-mi vine să cred că ziua asta e pe cale să vină. Voi îngenunchea după ce trec granița”, a scris ucraineanca

Antrenoarea de fitness este originară din Odesa. În momentul începerii invaziei ruse în Ucraina, ea se afla la Kiev. S-a refugiat la București, alături de cei patru copii, api a venit ,la Brașov, A devenit cunoscută în țara noastră după ce a povestit cum a primit 200 de lei într-o benzinărie de un bărbat în vârstă din țara noastră. Deși i-a refuzat inițial banii, românul a insistat, iar antrenoarea i-a transmis că trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

„M-am convins o dată în plus că absolut toată lumea ajută refugiații din Ucraina. Azi dimineață am întâlnit o persoană minunată în lift, care m-a văzut în presa locală și mi-a spus că ajută ucrainenii prin asociația sa. Vă mulțumesc! Lumea este foarte mică și omenia trebuie păstrată mereu, indiferent de statutul social și situația financiară”, a mai scris atunci Yulia Chernitskaya, pe contul său de Facebook.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button