Expres

BRAȘOV. Festival „de bine” pentru Ucraina

  • wellnes_2.jpg

Asociaţia Plogging pentru România organizează la Braşov Wellfest pentru Ucraina, un festival educaţional de wellness şi wellbeing, timp de două zile, sâmbătă şi duminică, 21 şi 22 mai. Toate încasările vor fi donate în sprijinul refugiaţilor.
Festivalul va avea loc în zona de agreement de la Lacul Noua, unde, timp de două zile. sunt aşteptate familii cu copii şi oricine e interesat de ateliere practice şi teoretice, experienţe inedite şi distractive, mişcare şi relaxare, pentru a înţelege conceptul de viaţă trăită în echilibru.
Vor fi spaţii dedicate de jocuri şi mişcare pentru copii şi adulţi, dezbateri şi prezentări din sfera: legătura cu natura şi protejarea ei, psihologie, sustenabilitate, viaţă sănătoasă, relaţii copii părinţi, o viaţă trăită în echilibru – profesional, personal, hobby-uri.
Exemple de ateliere, teoretice şi practice: drumeţia la munte: pregătire, reguli de comportament în natură şi campare ecologică; jocurile copilăriei; atelier creativ de figurine din lână împâslită, pentru copii şi părinţi; pacheţelul sănătos pentru copii; atelier de pictura emoţională; yoga; ce pot face eu pentru sănătatea mea mintală; exerciţii pentru creşterea rezistenţei la stres; ecologie, sport şi voluntariat – conceptul de plogging.
De asemenea, va fi o zonă de food, dar și de expo, cu producători și comercianți care respectă principiile de viață sănătoasă: cosmetice bio, produse hand made, produse pentru copii și familii, produse alimentare naturiste și bio, alți producători locali.

Intrarea la festival este liberă, însă asociația încurajează donațiile prin bilete online: fondurile vor fi folosite de Asociația Plogging pentru România pentru a continua transporturile și livrarea de produse de maximă necesitate, pe care le fac de când a izbucnit războiul din Ucraina.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button