Expres

BRAȘOV. Eveniment în premieră la Coresi Shopping Resort, în luna iubirii

 

Mall-ul Coresi din Braşov va fi, timp de trei zile, gazda unui eveniment aflat la prima ediţie, organizat de organizaţia non-guvernamentală „Beard Brothers Brașov”. Este vorba despre un târg caritabil, inspirat de luna iubirii şi a dăruirii.

Făurar – Târg de Meșteșuguri va avea loc în perioada 22 – 24 februarie (week-end-ul viitor) şi le va oferi braşovenilor posibilitatea să contribuie financiar la o cauză atent aleasă de ONG.

În fapt, cumpărând obiecte 100% handmade, făurite de artizani locali, braşovenii îi vor ajuta pe elevii de la Colegiul Național de Informatică „Grigore Moisil” să adune bani pentru a participa la o competiţie organizată în America.

„Prima ediție a Târgului de Meșteșuguri – Făurar va susține financiar o cauză care aduce prestigiu Brașovului, și anume echipa ACSL de la Colegiul Național de Informatică «Grigore Moisil». American Computer Science League este o echipă de elevi dedicați, talentați și pasionați de informatică. Aceștia participă la numeroase concursuri și competiții, atât în țară, cât și în străinătate, întorcându-se acasă cu rezultate impresionante de fiecare dată. Această cauză va beneficia de fondurile strânse în urma mai multor evenimente, Beard Brothers Brașov alegând să susțină performanța și să îndemne comunitatea să se implice activ în susținerea elevilor care aduc Brașovului renume. Anul acesta concursul la care ACSL «Grigore Moisil» va participa este în data de 23 mai în Windsor, Connecticut, Statele Unite ale Americii”, au explicat organizatorii târgului.

Dat fiind faptul că se apropie luna martie, vor putea fi găsite la târg şi mărţişoare. Detalii despre eveniment – AICI

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button