Expres

BRAȘOV. DSP rămâne cu director interimar

  • denisa-secuiu_2.jpg
 

Din motive greu de înțeles, Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP) amână de multă vreme organizarea unui concurs pentru ocuparea funcției de director executiv al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Brașov. Pe cale de consecință, interimatul la conducerea instituției a fost din nou prelungit cu alte patru luni. Prin urmare, Denisa Secuiu (foto 2), care conduce instituţia braşoveană din 15 februarie 2019, rămâne director executiv până în 31 decembrie 2019. Este cea de-a doua prelungire. Primul „mandat” a expirat în 31 martie, iar cel de-al doilea fusese valabil până acum câteva zile. 

Denisa Secuiu i-a succedat dr. Lavinia Buvnariu, care s-a retras din motive personale, după cum ne-a declarat la momentul respectiv. Dr. Buvnariu a fost anterior, mulţi ani, cu intermitenţe, director adjunct al DSP pentru control în sănătate publică (Inspecţia Sanitară de Stat), ultimul mandat, obţinut prin concurs, fiind din 2009. S-a retras în noiembrie 2014, când a dat examen pentru a ocupa un post contractual, iar din iunie 2015 era director executiv al DSP. Dr. Buvnariu estedin februarie pe acelaşi post de inspector-şef.
Denisa Secuiu este angajată la DSP de peste 15 ani, pornind de la postul de referent şi ajungând până la inspector pentru control în sănătate publică, înainte de a prelua cu delegație atribuțiile funcției de conducere a Direcției.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare