Expres

BRAȘOV. Dispeceratele de la Primărie și RAT Brașov își deschid porțile pentru vizitatori

 

Dispeceratul Primăriei Brașov, dar și cel al Regiei Autonome de Transport Brașov vor putea fi vizitate de brașoveni, pe data de 14 octombrie (vinerea viitoare), cu ocazia „Zilei Porților Deschise”. Cele două dispecerate vor putea fi vizitate de cetățeni în intervalul orar 10.00 – 14.00, după cum a anunțat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.
La dispeceratul Primăriei (din gangul care duce la Casa Căsătoriilor), vizitatorii vor putea afla cum funcționează iluminatul public inteligent și sistemul de siguranță a cetățenilor (care cuprinde camerele de luat vederi din oraș și „butoanele de panică”).
Pe de altă parte, la dispeceratul RAT Brașov, situat pe strada Hărmanului nr. 49, vor avea ocazia să vadă cum este gestionat transportul în comun prin noul sistem de management informatizat (în care sunt incluse tabelele de afișaj electronic din stații și noile validatoare din mijloacele de transport în comun).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button