Expres

BRAȘOV. Criza ca oportunitate – sfaturile unui psiholog

 

„Cum putem folosi timpul liber în favoarea noastră? Care sunt nevoile noastre în contextul actual? Ce motivație avem în situația creată? Care sunt resursele proprii și cum le putem folosi în favoarea noastră?”. Sunt întrebările din cadrul primului webinar cu tema „Timpul liber: oportunitate pentru mediul de afaceri”, pe care Camera de Comerţ şi Industrie (CCI) Braşov îl lansează astăzi.

Ne adresăm membrilor Camerei de Comerț- angajați, angajatori, dar și altor persoane, companii și ONG-uri, care consideră de ajutor participarea la o sesiune de acest tip”, spun reprezentanții CCI.
Astfel, de la ora 10.00, psihologul Roxana Simion va sta de vorbă cu oamenii de afaceri braşoveni care doresc să afle cum pot transforma perioada de criză într-o oportunitate. Seminarul va fi susâinut pe plaforma ZOOM. Roxana Simion este psihoterapeut acreditat, specializată pe psihoterapie individuală, consiliere psihologică de grup, lector la Școala Mamei- Spital Regina Maria, consiliere psihologică suport pentru pacienți centru de dializă, dezvoltare personală. „Ce aveți de câștigat? Câteva răspunsuri: Identificarea resurselor proprii; Cum pot să îmi găsesc echilbrul dintre implinirea personală și cea profesională; Îmi îmbunătățesc comunicarea: Îmi dezvolt capacitatea de planificare și acțiune pentru rezolvarea problemelor și integrarea mea pe piața muncii”, mai spun reprezentanții CCI.
La seminar va participa şi directorul executiv al Camerei de Comerţ şi Industrie Braşov, Cosmin Roşia-Micu, care va răspunde punctual întrebărilor legate de provocările apărute pe piața muncii și în mediul de afaceri. Având o viziune globală pe baza feedback-ului primit  din partea membrilor Camerei de Comerț, directorul CCI poate prezenta oportunitățile apărute în mediul de afaceri și cum companiile și angajații pot colabora între ei pentru a trece la o nouă etapa de dezvoltare a mediului economic brașovean. Doritorii se pot înscrie prin e-mail (ccibv@ccibv.ro) sau prin pagina de facebook a CCI Braşov.

Fiind un eveniment organizat în mediul online, pentru o bună desfășurare vom limita participarea la 10 persoane; maxim 2 persoane din partea unei companii. În cazul în care sunt mai mulți doritori, vom organiza mai multe sesiuni”, încheie reprezentanții Camerei.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button