Expres

BRAȘOV. Controale în trafic, inclusiv pe linie silvică

  • WhatsApp Image 2021-08-03 at 12.35.27_290152.jpeg
 

Polițiștii brașoveni au desfășurat acțiuni de control, sâmbătă, în domeniul silvic, dar și pe linie rutieră. Astfel, a fost verificată legalitatea transporturilor de material lemnos și s-a asigurat respectarea prevederilor legale privind circulația pe drumurile publice de către conducătorii auto și de către pietoni.

„Pentru abaterile constatate au fost aplicate 73 sancțiuni contravenționale, dintre acestea 9 fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, republicată și 64 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor legale incidente domeniului rutier”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

În timpul controalelor, polițiștii brașoveni au confiscat 21,65 mc material lemnos, în valoare de 3.745 lei și au reținut două certificate de înmatriculare și un set de plăcuțe de înmatriculare.

Foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button