Expres

BRAȘOV. „Cerbul de Aur” 2018, la prima întâlnire de lucru TVR-Primărie

  • cerbul de aur_primariabrasov_andreipaulfoto1_249647.jpg
  • Doina Gradea Crisitan Zgabercea_249648.jpg
 

Președintele-director general al TVR, Doina Gradea, și managerul proiectului „Cerbul de Aur 2018”, Cristian Zgabercea, au venit astăzi la Brașov, pentru a discuta cu primarul George Scripcaru și cei doi viceprimari, Costel Mihai și Laszlo Barabas,  despre organizarea Festivalului Internațional „Cerbul de Aur” 2018.
„A fost o primă întâlnire aici, la Brașov, în care am discutat chestiuni generale legate de organizarea festivalului. Conducerea TVR a dorit să avem această discuție de principiu, să vadă în ce poate consta ajutorul nostru și să ne prezinte ideea proiectului. După sărbătorile de Paști, la sfârșitul lunii aprilie, vor veni din nou pentru a ne prezenta un proiect structurat, mult mai detaliat, pe baza căruia să dezvoltăm colaborarea noastră. Primăria Brașov și brașovenii își doresc acest festival la Brașov și vom contribui la realizarea acestei ediții așa cum am făcut-o de fiecare dată, atât din punct de vedere logistic – domeniu public, utilități, avize etc, cât și cu o parte din cazare și protocol. Avem certitudinea că ediția din 2018 a Cerbului de Aur va fi organizată, există o viziune nouă a organizatorilor și am încredere că va fi o ediție pe măsura tradiției acestui festival de marcă al Brașovului”, a declarat primarul George Scripcaru.
Perioada luată în calcul pentru organizarea festivalului este sfârșitul lunii august, începutul lunii septembrie. 
Ediția din acest an a Festivalului Internațional Cerbul de Aur este organizată la 50 de ani de la prima ediție și face parte din evenimentele culturale incluse de Ministerul Culturii în Anul Centenarului.

Citiți și:

BRAȘOV. „Cerbul de Aur”, resuscitat de Guvern cu 4,6 milioane de lei


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button