Expres

BRAŞOV. Centru medical de permanenţă redeschis

  • centru-permanenta.jpg

După spital, şi centrul de permanenţă a fost redeschis. Este vorba despre Centrul de permanență din oraşul Victoria, care este din nou la dispoziţia pacienţilor, după o lună și jumătate în care a fost închis pentru lucrări de igienizare. Acestea au fost efectuate fără ca autoritatea publică locală să scoată bani din buget.

„De peste 13 ani în acest centru nu s-a intervenit. Este aparatură medicală uzată, perimată. De asemenea, mobilierul este destul de degradat, iar încăperile erau în aceeași situație. Împreună cu voluntari din orașul Victoria, cu firme partenere și cu angajații Primăriei am reușit să refacem acest spațiu, astfel încât el să primească acordul DSP-ului și să funcționeze în condiții de siguranță, urmând ca la aprobarea bugetului să fie alocată și o sumă pentru aparatură nouă și mobilier nou în totalitate. Între timp, tocmai pentru că centrul și-a început activitatea, Spitalul Orășenesc Victoria a împrumutat mobilierul și aparatura necesare până noi vom avea bugetul să le achiziționăm”, a explicat primarul din Victoria, Camelia Bertea, pentru Radio România Braşov FM.
Centrul este deservit de şase medici și şase asistenți, iar programul este, de luni până vineri, între orele 15.30 și 8.00, iar sâmbătă, duminică și de sărbătorile legale este deschis non-stop.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button