Expres

BRAŞOV. Cei de la Rovine se bat la Cincu

  • Picture 147_224142.jpg
  • Picture 205_224143.jpg
  • Picture 173_224145.jpg
  • Picture 317_224148.jpg
 

Aproximativ 1.300 de militari din Canada, Germania, Republica Moldova și România participă, de astăzi până în 2 noiembrie, la exerciţiul multinaţional Scorpions Fury-16, ce se desfăşoară la Centrul de Instruire pentru Luptă al Forţelor Terestre „Getica” din Cincu. Ceremonia de deschidere a a avut loc în această dimineaţă.
La exercițiul planificat de comandamentul Diviziei Multinațional de Sud-Est, Forțele Terestre Române participă cu aproximativ 1.000 de militari din Brigada 2 Infanterie „Rovine”.
Scorpions Fury-16 se desfăşoară în trei etape, constând în exerciţii de comandament, de simulare reală în teren şi cu trageri de luptă cu toate categoriile de armament, având ca scop antrenarea comandamentului și subunităților de brigadă în planificarea și executarea unor operații tactice complexe, folosind procedurile standard de operare NATO, în cooperare cu parteneri din Alianța Nord-Atlantică și PfP.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button