Expres

BRAȘOV. Ce se va întâmpla cu fostul club Bamboo

  • bamboo.png
  • incendiubamboo.jpg

Fostul Club Bamboo din Braşov, care a funcționat în complexul rezidenţial Tâmpa Gardens (Molidului – Răcădău), urmează să fie transformat în centru de recuperare medicală. Proiectul a fost analizat de Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Braşov, care a dar aviz pozitiv solicitării S.C. Duprod Otis pentru „legalizare și etajare corp C2 din CF 167442 – C2 cu noua funcțiune propusă centru de recuperare – cabinete medicale; înlocuire acoperiș și învelitoare corp C1, recompartimentări interioare, amenajări interioare și exterioare, reparații fațade – funcțiune existentă și propusă centru de recuperare – cabinete medicale”, str. Molidului nr. 43A (fostul club Bamboo) – faza D.T.A.C.
Potrivit documentaţiei depuse, se vor face reparaţii ale faţadelor, dar şi recompartimentări ale spaţiilor, urmând să fie amenajate cabinete medicale – centru de recuperare. Totodată, ar urma să fie făcută şi o etajare a unui corp din clădire şi înlocuirea acoperişului.
Clubul a fost inaugurat în 2010 și închis în 2012, iar în februarie 2017 o anexă a vechiului sediu a luat foc, incendiul fiind repede stins.

Sursa foto: Korter


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare