Expres

BRAȘOV. „Cartea Cărților Citite” se… scrie la Bibliotecă

  • cartea-cartilor1_296216.jpeg
  • cartea-cartilor.jpeg

Brașovenii sunt așteptați la secția de împrumut a bibliotecii George Barițiu, până joi inclusiv, să scrie în „Cartea Cărților Citite”. Este titlul acțiunii organizate de bibliotecarii serviciului Împrumut Carte,  cu scopul de a stimula lectura de calitate și pentru a cunoaște mai bine preferințele literare ale cititorilor. 

„Cei care trec pragul bibliotecii sunt invitați să ne împărtăşească părerile despre cartea /personajul care i-a impresionat, marcat cel mai mult până acum, despre domeniile care le trezesc interesul într-o «carte a cărţilor citite». Opiniile brașovenilor ne vor fi de folos în privinţa cunoaşterii intereselor de lectură ale utilizatorilor serviciilor de bibliotecă, în vederea elaborării propunerilor de achiziţii de carte”, au declarat organizatorii acțiunii. Brașovenii pot iscăli în Cartea Cărților Citite până pe 21 aprilie, între orele 8 și 20 la secția de împrumut a bibliotecii George Barițiu.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] premiat de matematicienii americani. CenaKLUb Tiuk nr. 149 programează astăzi lansarea cărţii „Adâncul acestei calme creste. Programul de la Erlangen și poetica Jocului secund” de Bogdan […]

Back to top button