Expres

BRAȘOV. Autorizație de construcție pentru hotelul din locul fostului Palat al telefoanelor

 

Compania românească Rara Hotels, deținută de brașovenii Răzvan și Ramona Neamțu, a primit autorizația de construcție pentru hotelul Radisson Blu Brașov, (în locul fostului Palat al Telefoanelor – clădire dezafectată, cu bulină roșie), proiect care necesită o investiție de zece milioane de euro. Unitatea hotelieră va avea 110 camere și va cuprinde şi două restaurante, două baruri, o sală de conferinţe, o sală de sport şi un centru spa, potrivit economica.net.

„Ne dorim demararea lucrărilor de construire în câteva zile. Suntem conștienți că ne așteaptă o perioada cu multe provocări, însă suntem încrezători în succesul acestui proiect (…). Ambiția noastră este de a deschide porțile acestui hotel până la finele anului viitor și să dăm o nouă perspectivă aliniamentului de acces în zona cetății vechi a orașului nostru”, a declarat Ramona Neamțu, pentru sursa citată.
Lucrările vor fi executate de către un antreprenor consacrat în domeniul construcțiilor, având o experiență de peste 25 de ani în domeniu, care de-a lungul timpului a realizat lucrări pentru firme multinaționale, cartiere rezidențiale, relocarea uzinei IUS Brașov.
Pe 2 noiembrie 2016, s-a semnat contractul de franciză pentru dezvoltarea și operarea în Brașov a primului hotel afiliat la brandul Radisson Blu din zona Transilvania. Acesta va fi situat în zona centrului istoric, pe strada Eroilor, vis-à-vis de Parcul Central.

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare