Expres

BRAȘOV. Atenție, exercițiu ISU la Spitalul Tractorul! Circulația, afectată / Update: Nu doar exercițiu, ci și control!

  • FB_IMG_1658908691904_298890.jpg

„Desfășurăm un exercițiu pentru gestionarea unei situații de urgență generate de un incendiu la Spitalul Tractorul”, a anunțat, în urmă cu câteva minute, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, mr. Ciprian Sfreja, pentru ca oamenii aflați în zonă să nu intre în panică. Circulația rutieră este afectată, după cum atenționează membri ai grupului INFO TRAFIC jud. BRAȘOV. 

Update:

Inspectia de prevenire din cadrul ISU Brașov a desfășurat un control inopinat la Spitalul Tractorul Brașov.

„În cadrul acestui control s-a desfășurat și un exercițiu inopinat privind testarea capacității de intervenție a serviciilor profesioniste în cooperare cu alte forțe pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un incendiu la unitatea spitalicească.
Scopul exerciţiului este antrenarea structurilor de conducere şi răspuns cu responsabilităţi în managementul şi gestionarea consecinţelor manifestării acestui tip de risc”, a precizat mr. Ciprian Sfreja.

„Conform scenariului exercițiului, în dispeceratul integrat ISU –SAJ Brasov s-a primit un apel prin care suntem înștiințați despre producerea unui incendiu la etajul 2 al spitalului, într-un salon în care se aflau 28 de persoane.
În urma apelului pentru gestionarea acestei situații au fost alocate următoarele forțe și mijloace din cadrul ISU Brasov: 4 autospeciale de stingere, 4 echipaje SMURD, 2 autoscari și un echipaj pentru descarcerare.
Totodată, s-au deplasat la fața locului si ambulante SAJ,  echipaje de la  Inspectoratul Judetean de Jandarmerie si Inspectoratul Județean de Poliție.
S-a urmărit în principal reacția angajaților spitalului și modul de organizare al primei intervenții, până la sosirea echipajelor profesioniste, cât și reacția de răspuns și colaborarea tuturor institutiilor care au rol în gestionarea unei astfel de situatii de urgență”, a detaliat sursa citată.

ISU Brașov desfășoară periodic astfel de exerciții. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button