Expres

BRAȘOV. ATENȚIE! Dacă faceți drumeții pe Tâmpa…

 
Foarte mulți copaci au fost puși la pământ în zona Masivului Tâmpa, în special pe versantul dinspre Răcădău, în urma căderilor masive de zăpadă de acum două săptămâni.
 
Echipele Salvamont și ale Regiei Pădurilor Kronstadt intervin de ieri pentru degajarea traseelor, operațiune care va dura câteva săptămâni.
 
„Dacă în cazul versantului nordic, cel dinspre centrul vechi, degajarea traseelor se va derula destul de rapid, în cazul potecilor dinspre Răcădău, lucrările de degajare vor dura câteva săptămâni, din cauza numărului foarte mare de copaci căzuți sau în pericol să se prăbușească. Cele de scoatere a materialului lemnos din pădure se vor întinde pe o perioadă mult mai lungă, din cauza restricțiilor prevăzute pentru ariile protejate, care presupun o procedură complexă de scoatere din fondul forestier. Așadar, vă rugăm atenție dacă plănuiți plimbări pe potecile de pe Tâmpa în perioada următoare”, a informat primarul Allen Coliban.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare