Expres

BRAȘOV. Asistență medicală gratuită pentru refugiați, în clinici private

  • asistenta-medicala.png

Ministerul român al Apărării a anunţat că toate cele 11 spitale militare – care funcţionează în Bucureşti, Cluj Napoca, Braşov, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Craiova, Sibiu, Focşani, Galaţi şi Piteşti – din subordinea Direcţiei Medicale sunt pregătite să trateze militari ucraineni răniţi în război şi a lansat o campanie de donare de sânge în beneficiul militarilor răniţi, în Capitală.
Pe de altă parte, refugiaţii din Ucraina care ajung la Braşov vor beneficia, în mod gratuit, de consultanţă şi asistenţă medicală în unităţile RMN Diagnostica şi Regina Maria.

Am decis să oferim consultaţii medicale gratuite şi asistenţă medicală semenilor noştri care au fost obligaţi să îşi părăsească casele şi familiile. Dacă aveţi cunoştinţă despre cetăţeni ucraineni care au nevoie de tratament, consultaţii, asistenţă medicală, vă rugăm să apelaţi (de luni până vineri) la numerele de telefon: 0368005773/0372955522/0765112402 (pentru Braşov) sau 0269243121/0269243135 (pentru Sibiu). De asemenea, puteţi să ne scrieţi pe adresa de email: ambulator@rmn-diagnostica.ro”, au anunţat reprezentanţii clinicii private.
Şi reţeaua de clinici private Regina Maria a anunţat că oferă servicii medicale gratuite pentru cetăţenii din Ucraina care se refugiază în România. „Serviciile pot fi accesate în toată reţeaua de policlinici Regina Maria, precum şi în cele peste 300 de clinici partenere din întreaga ţară, în baza cărţii de identitate sau a paşaportului ucrainean. Pentru informaţii şi programări, puteţi apela numărul de contact center, 021.9268, disponibil în fiecare zi a săptămânii (în limba engleză)”.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare