Expres

BRAȘOV. AMP are o nouă misiune de salvare! (Galerie FOTO)

  • ursi ucraina 4_284248.jpg
  • ursi ucraina 3_284246.jpg
  • ursi ucraina 2_284247.jpg
 

Reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni încearcă să vină în ajutorul a doi urși care au fost chinuiți, timp de mai mulți ani, într-un parc zoologic din Ucraina și speră să-i poată găzdui la sanctuarul din Zărnești. Dacă totul va decurge potrivit planului, Alisa și Timka vor ajunge în noua lor „casă” săptămâna viitoare.

„Alisa și Timka trebuie să ajungă urgent în sanctuarul AMP Libearty și pentru salvarea lor avem nevoie de ajutorul vostru. Alisa are 27 de ani, este oarbă și a fost «mașină» de făcut pui. Nu se știe unde ajungeau puii ei, dar ea de fiecare dată după ce năștea rămânea cu sufletul împietrit de durere și marcat pe viață. Din cauza stresului, Alisa se leagănă înr-un ritm știut doar de ea, parcă să își aline durerea. Timka este partenerul de viață al Alisei. Are 20 de ani și este un urs masiv, de circa 400 de kilograme, tatăl tuturor puilor care au fost smulși de lângă Alisa.
Asociația @LAEO din Ucraina, s-a implicat în salvarea lor și i-a luat în custodie. Nici nu le putem mulțumi îndeajuns pentru tot efortul depus de ei pentru salvarea acestor urși! Ei vor suporta și costurile transportului urșilor.
Timka a fost castrat, dar a rămas ca dantura lui, afectată grav de mâncarea total neadecvată, să fie tratață de noi.
Cum porțile sanctuarului AMP Libearty sunt închise publicului și astfel a dispărut o mare parte dintre veniturile asociației, avem nevoie de sprijinul vostru pentru a acoperi cheltuielile medicale și de îngrijire a acestor două suflete”, au precizat reprezentanții AMP, care au oferit detalii pe pagina de Facebook a Asociației.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button