Expres

BRAȘOV. Amendă de 5.000 de lei, pe DN 73A

 

Polițiști de la Serviciul de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice au desfăşurat, ieri, între orele 16.00 și 20.00, o acţiune pe linie de silvicultură pe DN 73A, pe raza stațiunii Râșnov, din județul Brașov.

„Acţiunea a urmărit, în principal, descoperirea persoanelor care taie şi sustrag material lemnos din fondul forestier, care transportă material lemnos fără documente legale, precum şi existenţa şi legalitatea activităților desfășurate de către societățile comerciale ce au ca obiect de activitate exploatarea și prelucrarea materialelor lemnoase.
Cu această ocazie, pentru abaterile constatate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, pentru stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 lei și au dispus măsura confiscării cantității de 0,34 mc lemn de foc, specia carpen, acesta fiind predat reprezentanților Ocolului Silvic de pe raza de competență”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

De asemenea, în cadrul activităților desfășurate, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, polițiștii au constatat și aplicat trei sancțiuni contravenționale în valoare de 1.740 lei.

Foto – arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button