Expres

BRAŞOV. Agenţia de Mediu vă invită în oraş, fără maşină!

 

În fiecare an, în perioada 16-22 septembrie, în mai multe orașe din întreaga lume, au loc evenimente dedicate mobilității urbane. Anul acesta, Campania „Săptămâna Mobilității Europene”, organizată de Agenţia pentru Protecţia Mediului Braşov, are ca temă „Mobilitatea inteligentă  și durabilă – o investiție pentru Europa” și evidențiază legăturile strânse dintre transport și economie. Beneficiile de mobilitate inteligentă se aplică din sectorul public în sectorul privat, din partea societății în general, pentru individ.

Săptămâna culminează cu acţiunea 22 Septembrie – În oraş fără maşina mea!, zi în care brașovenii sunt provocaţi să renunţe la deplasarea cu maşina personală în oraş, măcar pentru o zi, şi să folosească mijloacele de transport nepoluante sau mersul pe jos.

Au marcat acest eveniment, alături de APM Brașov: Primăria Municipiului Codlea, Grădinița cu Program Prelungit nr.1 Codlea și Școala Gimnazială nr.6 „Iacob Mureșianu” Brașov.

foto: Camelia Vlad


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button