Expres

BRAȘOV. Adrian Veștea și Cseke Attila, invitați la ședința AOR

  • vesteaaor.jpg
 
Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, consemnează pe pagina de Facebook participarea la întrunirea Consiliului Director AOR.
În calitate de preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, am onorat invitaţia domnului Adrian Teban, primar al oraşului Cugir şi președinte al Asociaţiei Oraşelor din România, şi am participat joi, 25 august, la întrunirea Consiliului Director AOR.
Au fost prezenţi cei 27 de primari care fac parte din forul de conducere al AOR – structura asociativă reprezentantivă pentru cele peste 200 de unităţi administrativ-teritoriale din ţara noastră care au statutul de oraşe.
Tematica propusă de organizatori a fost una de maximă actualitate, dezbaterile fiind axate, în principal, pe accesul oraşelor mici şi mijlocii la fonduri externe nerambursabile, dar şi pe problemele de mediu locale care au implicații globale.
Ne-am bucurat să-i avem prezenţi la discuţii pe domnul Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, şi pe doamna Carmen Moraru, secretar de stat în Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene.
Ca de fiecare dată, membrii Guvernului sunt aproape de administraţiile publice din întreaga ţară, înţeleg necesităţile stabilite pe plan local, dar şi dificultăţile pe care le întâmpină primarii în procesul de atragere a fondurilor europene şi sunt pregătiţi să le ofere primarilor soluţii concrete la problemele aduse în discuţie.
De la nivelul consiliilor judeţene putem contribui la micşorarea decalajelor de dezvoltare dintre oraşe, prin intermediul unor parteneriate solide, prin sprijinul financiar pe care îl asigurăm în ceea ce priveşte cofinanţarea unor obiective de investiţii şi prin asistenţa tehnică pe care o acordăm în elaborarea şi depunerea cererilor de finanţare pe programele de finanţări nerambursabile europene sau guvernamentale pentru care oraşele sunt eligibile”, a scris Veștea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Adrian Veștea este și președintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR). […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare