Expres

BRAȘOV. Acțiune inedită a salvamontiștilor din Râșnov

 

Doi salvamontiști din Râșnov au avut o acțiune inedită. Aceștia au intervenit duminică după-amiază pentru a salva o capră neagră, care avea un picior fracturat. Animalul ajunsese în vecinătatea Cabanei Mălăiești, în zona unde, de obicei, pășunează caii, relatează Observatorul Prahovean.  Cei aflați la cabană și-au dat seama că este ceva în neregulă în momentul în care au zărit capra care încerca, dar nu putea să sară. S-au apropiat de ea, iar animalul rănit a fost foarte docil, simțind, conform martorilor citați de site-ul aminitit, că au venit s-o salveze.
Ion și Vlad Adămuță, tată și fiu, membri în echipa Salvamont Râșnov, au cărat capra neagră în spate până în zona Glăjărie, de unde a fost preluată de o mașină și dusă la veterinar, unde a fost operată. După cum se va recupera, specialiștii urmează să hotărască unde va putea supraviețui în siguranță.

Sursa foto: Facebook/Vlad Adămuță


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button