Expres

BRAȘOV. A fost protest în Piața Sfatului!

  • protest_294858.jpg
  • protest 5_294859.jpg
  • protest 3_294857.jpg
  • protest 2_294860.jpg
  • protest 4_294861.jpg

A fost protest, săptămâna aceasta, în Piața Sfatului din municipiul Brașov! În ciuda vremii ploioase, mai mulți iubitori de animale au manifestat în centrul Brașovului, solicitând, printre altele, să nu mai fie eutanasiați câinii ajunși în grija statului, să fie aspru pedepsite cruzimile asupra animalelor și abandonul lor și să fie organizate mai multe campanii de sterilizare. Participanții la eveniment solicită implicarea politicienilor în rezolvarea problemelor legate de protecția animalelor.

Nicolae Florin Borzea a postat pe Facebook imagini din timpul protestului, ce a avut loc în 22 februarie.

„Am vorbit cu oamenii, am strâns semnături de susținere și ne-am încărcat cu energie de la toți cei care au oprit să își manifeste susținerea pentru Drepturile și Bunăstarea Animalelor!
Văd tot mai mulți oameni preocupați de binele animalelor și sunt sigur că împreună vom reuși să schimbăm lucrurile!
Vom opri Eutanasierea câinilor în România și vom transforma țara asta într-una civilizată și atentă la bunăstarea oamenilor și a animalelor! Asta a fost încălzirea. La următorul protest vă așteptăm în număr cât mai mare alături de noi!!! Împreună vom reuși!!!”, a scris brașoveanul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare