Expres

BRAŞOV. A făcut sport de performanţă aproape trei decenii, iar acum este jandarm şi antrenor de handbal

 

Este jandarm de mai bine de 11 ani şi asigură climatul de ordine publică pentru braşoveni şi turişti, dar de trei ani activează şi ca antrenor de handbal, asta după ce aproape 30 de ani a făcut la rândul său sport de performanţă. Jandarmul Eugen Ciulei, din cadrul Detaşamentului Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Braşov, a fost prezentat de purtătorul de cuvânt al instituţiei, Ciprian Aldea.

„Din anul 2014 activează ca antrenor de portari la clubul ASC CORONA 2010, iar ca rezultate de amintit din palmaresul acestuia sunt următoarele: titlul de vicecampion național în anul 2015 cu echipa de junioare 2 a clubului – antrenor principal Mariana Târcă, titlul de Campion Național în anul 2016 cu aceeași echipă, iar în anul 2017 medalie de bronz atât cu echipa de junioare 2, cât și cu echipa de junioare 3 a clubului. În prezent, jandarmul și sportivul Eugen Ciulei se ocupă și de pregătirea portarilor de la echipa de senioare, iar printre sportivele de valoare și cu mari perspective de a face o carieră de succes pe postul de portar, acesta a amintit-o pe Daciana Hosu, componentă a echipei de ligă națională și a lotului național de tineret, precum și pe Rădoi Raluca, componentă a echipei de junioare 2 și a lotului național de junioare”, a precizat Ciprian Aldea despre colegul său.

Eugen Ciulei a început să practice handbalul la Sighişoara, pe când avea 12 ani, iar la vârsta majoratului a fost transferat la echipa de primă ligă Dinamo Braşov.

„Am activat și la Tractorul Brașov și HCM Făgăraș. M-am retras din activitatea sportivă de performanță după o carieră de aproximativ 28 de ani, însă am păstrat legătura cu domeniul sportiv, îmbrățișând cariera de antrenor. Ca și în sport, în Jandarmerie ai nevoie de disciplină, condiție fizică și un moral de învingător. Am putea spune că atât timp cât faci un lucru cu plăcere, chiar dacă e greu, această greutate nu se simte, fiind simțite doar satisfacțiile obținute pe ambele planuri, sportiv și militar”, a spus jandarmul.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button