Expres

Bolid de lux făcut scrum în garaj

Bolid de lux făcut scrum în garaj
Un cunoscut om de afaceri și om de televiziune german a avut parte de o experiență șocantă când a intrat în garaj. Bolidul său nou-nouț, a explodat și a ars în întregime.
Într-o postare pe Instagram, Robert Geiss, în vârstă de 58 de ani, povestește cum noul său Porsche GT3, care costă cel puțin 179.000 de euro, a explodat din senin și a ars în garaj, conform Bild.

Incidentul a afectat-o și pe fiica sa, Davina. Tânăra de 19 ani a stat ore întregi în spital, după ce s-a intoxicat cu fum. În story-urile ei de pe Instagram, Davina descrie cum a avut loc incidentul șocant.
Cea mai proastă noapte! Porsche-ul nostru GT3 tocmai a început să ardă de nicăieri și chiar a explodat. Asta este o mașină nouă? A fost șocul vieții mele, am stat cinci ore în spital și chiar a trebuit să mi se dea oxigen, pentru că m-am intoxicat cu fum… Mulțumesc lui Dumnezeu că sunt încă în viață. Aș fi putut muri în mașina asta, dar mamă și tată, sunt din nou bine, dar sunt încă șocată profund”, a scris Davina pe Instagram.
Nu este clar dacă Davina se afla în mașină în timpul exploziei. De asemenea, nici până în acest moment nu se știe cum s-a întâmplat catastrofa.
Acesta a fost noul meu GT3, acum este o pierdere totală. Cum se poate întâmpla așa ceva este un mister pentru mine, așa că sunt curios să văd ce spune Porsche despre el. Slavă Domnului că nu i s-a întâmplat nimic rău fiicei mele. Slava Domnului”, a scris omul de afaceri pe Instagram.
Robert Geiss are propria emisiune „Die Geissens – Eine schrecklich glamouröse Familie”, în care arată stilul de viață luxos al familiei sale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

MADE IN GERMANY

Back to top button