Expres

Biserica Neagră ne invită la tradiționalele concerte de Crăciun și Anul Nou

Biserica Neagră ne invită la tradiționalele concerte de Crăciun și Anul Nou

Comunitatea Bisericii Negre organizează concerte dedicate pregătirii spirituale pentru Nașterea Domnului și pentru Noul An, invitând toți iubitorii de muzică să participe la aceste evenimente culturale și religioase.
Concertul de Crăciun are loc la Biserica Romano-Catolică Sf. Petru și Pavel situată pe strada Mureșenilor, duminică, 10 decembrie, de la ora 20.00. Repertoriul constă în piese compuse de Bach, Brahms, Distler, Sartorius și Reger, care vor fi interpretate de Corul Bach al Bisericii Negre, alături de ansamblul Capella Coronensis, dirijat de Steffen Schlandt. Biletele pentru acest concert sunt la prețul de 50 de lei.

Muzică de orgă și meditație

Un alt eveniment mult așteptat este Concertul la cumpăna dintre ani, din 31 decembrie, ora 12.00 (miezul zilei). Ajuns acum la cea de-a XXIV-a ediție, concertul de muzică de orgă și meditație îndeamnă publicul să reflecteze la anul ce a trecut și să privească cu speranță către noul an. Cuvintele preotului, alături de muzica de orgă, călăuzesc spectatorii către un moment de cugetare și liniște sufletească. Concertul la cumpăna dintre ani are loc în Biserica Neagră, fără întrerupere, din anul 1999. Biletele vor fi puse în vânzare din 16 decembrie, costul unui bilet fiind 25 de lei.
Biletele pentru ambele concerte pot fi achiziționate online de pe booktes.com sau de la magazinul de cadouri, Inspiratio, Curtea Johannes Honterus, Nr. 8.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
2 luni în urmă

[…] film. Intrarea liberă▪ Biserica Romano-Catolică Sf. Petru și Pavel Brașov, ora 20.00, Concert de Crăciun – interpretează Corul Bach al Bisericii Negre alături de ansamblul Capella Coronensis, […]

2 luni în urmă

[…] pentru concertul de Anul Nou de la Biserica Neagră, puse în vânzarePrimul concert al sărbătorilor de iarnă, susţinut de Corul Bach al Bisericii Negre, alături de ansamblul Capella Coronensis, la catedrala […]

Back to top button