Expres

Bilanțul IPJ Brașov, după acțiunile de Revelion

Bilanțul IPJ Brașov…

Peste 250 de polițiști, din structurile operative și de suport operativ, au acționat zilnic în patrule și echipe de intervenție, în perioada 30 decembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în județul Brașov.

„Prezența echipajelor de poliție a fost concentrată în zonele aglomerate, în apropierea obiectivelor turistice, dar și în alte zone de interes identificate, pentru a se asigura, în caz de nevoie, intervenția rapidă la orice tip de incident.
Tot în această perioadă, au fost intensificate și măsurile de control și monitorizare ale traficului de către polițiștii din cadrul structurilor de Poliție Rutieră, care au dus la reducerea riscului de producere a accidentelor rutiere.
De asemenea, un accent important a fost acordat măsurilor de asigurare a fluenței circulației rutiere pe DN 1, zona Predeal, pe DN 73, în zona stațiunilor Bran și Moieciu, precum și pe DN 1E, în zona stațiunii Poiana Brașov, dar și centrale ale municipiului Brașov”
, se explică în bilanțul întocmit de Inspectoratul de Poliție Juețean (IPJ) Brașov.


Polițiștii brașoveni au fost solicitați să intervină la 397 de sesizări, 318 dintre acestea fiind semnalate prin apelurile Sistemului de Urgență 112.
Pentru abaterile constatate de polițiști în această perioadă, au fost aplicate 446 de sanțiuni contravenționale, cu o valoare de peste 230.000 lei.


„În ceea ce privește sfera infracțională, la nivelul IPJ Brașov au fost sesizate 67 de fapte de natură penală, 29 dintre acestea fiind infracțiuni constatate în flagrant. Nu mai puțin de 14 infracțiuni au fost constate la regimul circulației rutiere. Polițiștii au reținut 80 de permise de conducere pentru încălcări ale normelor rutiere, 41 dintre acestea fiind pentru consumul de alcool ori substanțe interzise, iar 33 de certificate de înmatriculare au fost retrase din cauza unor defecțiuni tehnice constatate la vehiculele aflate în trafic.
Tot în această perioadă, față de 2 persoane cercetate în cauze penale au fost dispuse măsuri preventive care au fost introduse în Centrul de Reținere și arestare Preventivă al I.P.J. Brașov”
, au informat reprezentanții inspectoratului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare