Expres

Bebeluș de șase luni, abandonat pe câmp

Bebeluș de șase luni, abandonat pe câmp
Angajații Primăriei din Șeica Mare, județul Sibiu, au găsit marți, 7 martie, un bebeluș de șase luni abandonat în câmp, la marginea satului Boarta, în timp ce mergeau cu o camionetă să efectueze o serie de lucrări publice în zonă, informează Turnul Sfatului.

Îmbrăcat gros, bebelușul era așezat direct pe pământ și avea lângă el lăsată o sticlă cu lapte. Angajații primăriei au luat copilul, au anunțat autoritățile și au reușit identificarea mamei, care încerca să fugă.

Inițial, mama nu a recunoscut că este copilul ei, dar în momentul în care a fost anunțată poliția și a văzut că urmează să vină oamenii legii a recunoscut copilul și l-a luat”, a declarat Nicolae Șușa, primarul din Șeica Mare.
Angajații Serviciului Social din cadrul Primăriei Șeica Mare alături de polițiști au oprit mama și continuă ancheta pentru a identifica motivele pentru care bebelușul a fost abandonat și dacă micuțul va fi în siguranță dacă rămâne alături de mama sa.

Femeia continuă să spună că nu-și dorește copilul. Vrea, în continuare, să renunțe la el. Are aproximativ 19 ani mama”, a precizat Nicolae Șușa.

Bebeluș de șase luni, abandonat pe câmp. Potrivit primarului din Șeica Mare, femeia este din Târnava și a trăit în concubinaj în satul Boarta, până în momentul în care a fost dată afară din casă. În acel moment, femeia a decis să abandoneze copilul în vârstă de 6 luni. În prezent, mama se află alături de copil în Spitalul din Mediaș.

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button