Expres

Bani de la Primărie pentru activități sportive în municipiu / Ghidul de finanțare nerambursabilă este în dezbatere

Bani de la Primărie pentru activități sportive în municipiu. Braşovenii interesați îşi pot exprima opiniile și propunerile pentru a îmbunătăţi Ghidul de finanţare nerambursabilă a activităţilor sportive pe anul 2023. Proiectul a fost lansat în dezbatere publică de Primăria Braşov. Documentaţia poate fi consultată pe site-ul municipalităţii braşovene, mai precis aici.
„Braşovenii pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect de act normativ, pe e-mail infopublice@brasovcity.ro, către Primăria Braşov, Biroul Informaţii Publice şi Mass-Media sau prin intermediul Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni (program Luni-Joi, 8.00-14.00,Vineri de la 8.00-13.00), e-mail contact@brasovcity.ro, până în data de 29 ianuarie”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea.
Bani de la Primărie pentru activități sportive în municipiu. Principalele modificari sunt legate de corelarea ghidului cu prevederile unor acte normative superioare. În special Hotărârea nr. 1447 din 28 noiembrie 2007 privind aprobarea normelor financiare pentru activitatea sportivă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Toți brașovenii sunt invitați pe Aleea Tiberiu Brediceanu, să participe la o multitudine de activități sportive. Împreună cu Asociația Kastel și alături de partenerii locali implicați în program, […]

Back to top button