Expres

Bani de la Ministerul Dezvoltării pentru două comune brașovene

Bani de la Ministerul Dezvoltării pentru două comune brașovene

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat, luni, 37 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare totală de 337.577.962,98 de lei. Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, au ca obiective modernizarea drumurilor de interes local și a infrastructurii stradale, înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a rețelelor de canalizare menajeră, lucrări de amenajare urbanistică, precum și construirea sau modernizarea unor poduri și podețe.

Printre localitățile cu proiecte de dezvoltare locală care primesc finanţare prin Programul Naţional „Anghel Saligny” sunt comunele Hărman și Voila, ai căror primari au fost luni la București pentru a semna contractele.

Pentru Hărman a fost aprobată suma de 14 milioane de lei, pentru reparații capitale la mai multe străzi de interes local. 12 milioane de lei a primit Voila, pentru înfiinţarea reţelelor de apă şi canalizare în localitatea Sâmbăta de Jos.

Contractele semnate astăzi vor avea efecte semnificative și de durată pentru comunitățile locale. În acest sens, trebuie să privim înainte și să gândim politici, strategii, proiecte și programe pentru viitorul nostru și al generațiilor viitoare”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button