Expres

Azi va fi SFÂRŞITUL LUMII!?

 

Americanul Chris McCann, liderul unui grup de creştini, e ferm convins că azi, 7 octombrie, va fi sfârşitul lumii. Organizaţia eBible Fellowship, cu sediul în Philadelphia, a tot anunţat această predicţie apocaliptică: „Pe 7 octombrie Pământul va dispărea“! Terra va fi anihilată, cred cei care fac parte din eBible Fellowship. Chris McCann spune că are această informaţie din Biblie şi că Pământul va fi „trecut prin foc“, informează theguardian.com. Chris McCann a mai prezis cel puţin o dată sfârşitul lumii: în 21 mai 2011. Evident, în acea zi nu a fost apocalipsa.

Amintim că alte predicţii apocaliptice au circulat în ultimii ani pe internet. Ultima teorie arăta că sfârşitul lumii ar fi trebuit să aibă loc în septembrie.

Pastorul Kenton Beshore Kyle, din California, e convins că apocalipsa va fi în anul 2021. Riaz Ahmed Gohar Shahi, de la Messiah Foundation International, spune că sfârşitul lumii va fi în anul 2016.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button