Expres

 „Azi, noi ajutăm copiii să zâmbească” în centrele de plasament

Asociația Comunitară Transilvania Expres, prin organizarea celei de-a VII-a ediții a campaniei caritabile „Azi, noi ajutăm copiii să zâmbească”, se implică din nou pentru a face simțită „Ziua Copilului” și în centrele de plasament din județul Brașov. Mai mult, organizatorii anunță cu bucurie că acțiunea umanitară se extinde comparativ cu anul trecut, iar cadourile vor ajunge și la copiii de la Mănăstirea Mărcuș.


Acțiunea caritabilă „Azi, noi ajutăm copiii să zâmbească” se va concretiza în 31 mai, când beneficiarii de la cele 9 centre de plasament din Săcele, Brădet, Tărlungeni, Lunca Câlnicului și Mănăstirea Mărcuș se vor putea bucura de cadouri felurite.

„Prin acțiunea de solidaritate umanitară ne dorim să aducem un zâmbet și o rază de speranță pe chipurile și în sufletele copiilor cu care soarta nu a fost prea darnică.
Reprezentanți ai Asociației Comunitare Transilvania Expres se vor deplasa la centrele de plasament, unde vor dărui cadouri care conțin dulciuri, produse alimentare, produse de îngrijire personală, articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării, rechizite și diverse alte lucruri necesare oricărui copil.
Dacă astăzi ajutăm noi și mâine vor ajuta alții, acești micuți vor avea copilăria mai senină! Vă invităm alături de echipa noastră, ca împreună să punem zâmbete pe chipurile copiilor instituționalizați! Ne puteți contacta la numărul de telefon 0268.475.778 sau pe adresa de e-mail marketing@transilvaniaexpres.ro”
, au transmis reprezentanții Asociației Comunitare Transilvania Expres.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button