Expres

Avion deturnat de un cal

Avion deturnat de un cal.

Un zbor a fost nevoit să se întoarcă pe aeroportul de pe care a decolat, după ce un cal a scăpat în cală. Incidentul, care a avut loc la scurt timp după decolarea de pe aeroportul JKF din New York, a forțat Boeing 747 să se întoarcă din Boston. Zborul, operat de compania aeriană specializată în curse charter Air Atlanta Icelandic pe 9 noiembrie, avea ca destinație Liege, în Belgia.

Potrivit canalului de YouTube „Yoy can see ATC”, pilotul a raportat incidentul cu calul care a scăpat la aproximativ 31.000 de metri altitudine, solicitând să li se permită să se întoarcă la New York, deoarece echipajul nu a reușit să asigure animalul.

Piloții au aterizat înapoi pe aeroportul JFK după ce au aruncat 20 de tone de combustibil. De asemenea, au solicitat ajutorul unui medic veterinar, deoarece calul a fost descris ca fiind “în dificultate”, deși nu este clar ce s-a întâmplat cu animalul, notează The Independent.

Flightradar24 arată că zborul a decolat din nou la ora locală 18:35 și a aterizat cu succes la Liege după aproximativ șase ore, la ora locală 6:49, în dimineața zilei de 10 noiembrie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button