Expres

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la prezidențiale

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la prezidențiale

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a anunţat sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an, scrie Agerpres. Acesta a arătat că va candida sub sloganul „Un preşedinte pentru cei care n-au avut un preşedinte”.

Nu mi-a fost uşor să iau această decizie. Este o decizie foarte grea, înseamnă o mare responsabilitate. (…) Nu m-am gândit de mult timp să iau această decizie să îmi lansez candidatura la Preşedinţia României. (…) Sunt singurul preşedinte al partidului după 1990 care îşi asumă această misiune”, a precizat el.
Cu această ocazie, a fost organizată, alături de Coaliţia pentru Preşedinte, o dezbatere având ca subiect atribuţiile viitorului preşedinte al României, aşa cum sunt ele consfinţite de Legea supremă a ţării. Totodată, Pavelescu şi-a prezentat propriul proiect prezidenţial, cu care intenţionează să intre în cursa pentru funcţia supremă în stat.
Este un proiect unic. Este o viziune despre România de ieri, România de azi şi România de mâine şi nu este vorba despre vorbe, este vorba numai despre fapte. De astăzi naţiunea ştie că are nevoie de un preşedinte al ei, care să ţină cu poporul, format la şcoala celui mai important partid din istorie, partidul întregitor al ţării şi partidul martirilor – un preşedinte pentru cei care nu au avut preşedinte”, a menţionat el.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button