Expres

Augustin Zegrean desființează recomandările pentru pensii speciale

Augustin Zegrean desființează recomandările pentru pensii speciale.

Fostul judecător CCR Augustin Zegrean desființează recomandările Băncii Mondiale pentru pensiile speciale. Zegrean spune că România nu e obligată să respecte acele recomandări. Fostul magistrat există destui specialiști în România care pot concepe legislația necesară pentru ca pensiile speciale să fie desființate.

Augustin Zegrean desființează recomandările pentru pensii speciale. „Este o vorbă la Parlament. Dacă vrei să îngropi o problemă, fă o comisie. Toată povestea asta cu Banca Mondială nu e obligatorie, e o consultanță, ei spun că așa s-ar putea face. Sper că statul român nu a dat bani pe acel raport, că ar fi chiar de râs.
Avem destui specialiști care pot face legi în România. Ei au făcut-o de ochii lumii, ca să spună că așa ne cere Banca Mondială. Alea sunt pensii anormale și trebuiau dați în judecată să le readucă la normal“, a spus Augustin Zegrean la România TV.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu Gh.
29 zile în urmă

Pensiile speciale trebuie desființate!!! Toate!
Pensionarea înainte de 65 de ani interzisă.
Pensionarea anticipată interzisă

Jack Spintecătorul
Răspunde la  Barbu Gh.
26 zile în urmă

Toate pensiile sunt speciale, Nimeni nu a contribuit maxim 30 de ani, legea e din 2000. Bașca că si maririle de 40 % pentru pensiile civile nu sunt date din contributie, ci luați bani din bugetul statului, din neaplicarea Legii… Citeşte mai mult »

jonelul
29 zile în urmă

si credeti domnule zegrean, ca vor fi vreodata de acord parlamentarii nostri sa-si taie singuri craca de sub picioare ? eu zic ca parlamentul nostru este o bataie de joc la adresa cinstei si corectitudinii, si ar trebui ca cineva… Citeşte mai mult »

Back to top button