Expres

Atenționarea unei brașovence pentru cei care trec pe str. Republicii

Iată atenționarea unei brașovence pentru cei care trec pe str. Republicii din oraș. O veche metodă de înșelăciune ar fi folosită în continuare în centrul municipiului Brașov. Iată ce ne-a scris cititoarea mytex.ro:

„Bună! (…) am niște informații in legătură cu niște persoane care abordează trecătorii din Brașov, mai precis pe Republicii. Pretind a fi reprezentanți ai unei firme pentru campanii publicitare, care vor să își promoveze produsele și drept urmare promit că persoanele vor deveni imagini ale unor campanii publicitare. Prezintă anumite servicii și o idee prin care poți face bani. Dar de fapt te supun la anumite taxe cum ar fi suma inițială de 120 de lei și alți 2000 de lei pentru un contract cu ei. Cercetând am dat de o știre care prezintă același stil de escrocherie din iunie 2022 care se întâmpla la Târgu Jiu. Aș vrea să fac cunoscută această metodă, pentru ca oricine este abordat pe stradă de acești oameni să se ferească de ei”.

Atenționarea unei brașovence…


Metoda la care face referire brașoveanca este folosită de mai mulți ani. Victimele sunt abordate pe stradă. Li se fac câteva complimente, apoi sunt convinse să plătească diferite sume de bani (așa-zise taxe), în schimbul promisiunii că vor avea o carieră în modelling. Acestea rămân, însă, și fără bani și fără cariera mult dorită. De-a lungul timpului, mytex.ro a mai scris despre această „afacere”. Este una folosită și în alte zone din țară, fiind emise atenționări la nivel național.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Grijania mamii voastre cu cenzura.
Cand ”stii” doar cu ”copy-paste”, normal ca cenzurezi!

Willy
Răspunde la  Raoke
1 an în urmă

E nervos latraul putinist ca nu a mai fost lasat sa ”copy-paste” propaganda putinista? A tras cineva apa in redactie si au fost vidanjate latraturile lui raokey/barbughey? Foarte bine! De ce trebuie sa suportam damful de la ragaielile latraului putinist,… Citeşte mai mult »

Chilly Willy
Răspunde la  Willy
1 an în urmă

Retardatulee

Mariana
1 an în urmă

multumim pentru informatii.

Back to top button