Expres

Atenție – zile geroase / Update. Cod galben pentru Brașov

Atenție – zile geroase.

ANM a informat că în perioada 5-10 februarie va fi foarte frig la nivelul întregii țări.

Atenție – zile geroase. „În intervalul menționat, vremea va fi rece în toate regiunile, cu temperaturi maxime preponderent negative. Va fi ger noaptea și dimineața în regiunile intracarpatice. Pe arii mai restrânse și în restul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -14 și -4 grade, izolat mai scăzute până spre -20…-18 grade. Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, amplificând senzația de frig”, au detaliat meteorologii.

Update. ANM a revenit cu două coduri galbene. Într-unul a inclus și sud-vestul, și sud-estul județului Brașov. Acesta este valabil de acum până în 6 februarie, la ora 20.00. Va fi „transport de zăpadă” și viscol în Carpații Meridionali și Orientali. Vântul va avea intensificări cu viteze de 60-70 km/h, iar la altitudini de peste 1.700 m, rafalele vor depăși 80-90 km/h. Vor fi perioade cu vizibilitate redusă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button