Expres

Atenție, un fals site „Jumbo” a apărut pe internet

Atenție, un fals site „Jumbo” a apărut pe internet! Cei care avertizează sunt chiar reprezentanții lanțului de magazine.

„Dragi clienti,

Va informam ca, in mod ilegal si fara acordul nostru, persoane necunoscute utilizeaza numele marcii si titlul distinctiv «JUMBO» precum si logo, semne, imagini si/sau alte informatii care apartin exclusiv societatii noastre, in diverse actiuni ce presupun concursuri sau promotii, prezentate online si pe retele de socializare.
Dupa cum am fost informati chiar astazi, unul dintre aceste site-uri false este https://jumboromania.ro/, un site total necunoscut si complet strain societatii noastre.
Va rugam sa aveti in vedere ca societatea noastra nu are nici o legatura cu aceste actiuni ilegale de mai sus si va lua toate masurile adecvate pentru a-si proteja drepturile de proprietate intelectuala si comerciala, precum si pe cele ale consumatorului.
Va multumim pentru increderea pe care o acordati magazinelor «JUMBO» si va informam pe aceasta cale ca facem tot posibilul sa ne intalnim si in mediul online, cu magazinul aflat in dezvoltare «e-jumbo.ro»”, se arată într-un comunicat remis de companie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button