Expres

Atenție, perturbări în circulația unor autobuze RATBV

Atenție, vor fi perturbări în circulația unor autobuze RATBV, mâine. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al instituției, Silviu Ștefan. Vor fi afectate trei linii RATBV, care circulă prin Piața Unirii (Șchei). Este vorba despre liniile 4, 50 și 52. Acestea nu vor putea circula timp de jumătate de oră prin Piața Unirii, dată fiind o defilare a militarilor.

„Marți, 25 octombrie 2022, vor apărea unele dereglări ale graficelor de circulație ale liniilor de transport RATBV cu indicativele 4, 50 și 52. Aceasta deoarece în intervalul orar 10.15-10.45 va fi suspendată circulația rutieră în zona Pieței Unirii. Măsura este determinată de desfășurarea în zona menționată a unei defilări a militarilor din cadrul Brigăzii 2 Vânători De Munte, cu ocazia Zilei Armatei Române. RATBV va lua toate măsurile necesare pentru ca, în cel mai scurt timp posibil după finalizarea evenimentului, să reia circulația autobuzelor pe cele trei linii conform orarelor obișnuite”, a transmis sursa citată.

Mai multe informații despre circulația autovehiculelor RATBV găsiți aici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button