Expres

Atelier Şnur de Mărţişor, la Reduta

Atelier Şnur de Mărţişor, la Reduta

Centrul Cultural Reduta va organiza o serie de ateliere reunite sub titlul „Povestea Mărţişorului – Atelier Şnur de Mărţişor”. Acestea vor avea loc în 27 februarie, în Sala de Consiliu. Atelierele sunt gratuite şi se vor desfășura în două serii în care sunt acceptate maxim 20 de persoane.

Împreună cu cei prezenţi vom povesti tradiţiile româneşti de mărţişor, denumit si funia anului. Tradiţiile româneşti sunt pline de poveşti şi legende, unele cu tâlc, altele legate de calendarul zilelor după care îşi orânduiau viaţa în vechime oamenii. Fiecare zi a anului are o poveste, venită din negura timpurilor, fiecare legendă ne duce într-o lume a învăţăturilor. Printre legendele mai puţin cunoscute întâlnim şi „Legenda MărţIşorului”. O veţi asculta, participând la acest atelier”, spune Adrian Văluşescu, directorul Centrului Cultural Reduta.
Înscrieri se fac la numărul de telefon: 0726349790.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button