Expres

„Atelier de Mărțișor” la Școala Profesională Germana Kronstadt

„Atelier de Mărtișor” de la Școala Profesională Germană Kronstadt a fost o experiență distractivă și interactivă, unde elevii de la școlile generale din Sânpetru și Hărman au creat propriile mărțișoare, 

 „Sub îndrumarea elevilor practicanți ai companiei Draexlamier, atelierul nostru de creație de mărțișoare a fost modalitatea excelentă de a sărbători începutul primăverii și de a oferi un cadou special și personalizat celor dragi“, au spus cei de la Școala Profesională Kronstadt.

| MyTex.ro
„Atelier de Mărțișor” la Școala Profesională Germana Kronstadt 10

Școala Profesională Germană Kronstadt din Brașov este prima școală profesională în sistem dual german din România, fondată în 2012. Cu susținerea a 18 companii de renume mondial din regiunea Brașovului, școala oferă elevilor o formare profesională sub îndrumarea atentă a companiilor.

Tinerii învață meserii tehnice căutate pe piața muncii, în condițiile cele mai moderne și performante. După 3 ani de pregătire preponderent practică, elevii ies de pe băncile școlii cu competențele necesare pentru a începe o carieră profesională, având prioritate la angajare în cadrul firmelor partenere.

Şcoala Profesională Germană Kronstadt este o instituţie ce devine, pe zi ce trece, un punct de reper pentru ceea ce înseamnă procesul de relansare a învăţământului profesional şi tehnic

Scoala Profesionala Germană Kronstadt din Brașov este prima școală profesională de stat în sistem dual din România, creată dupa model german, având personalitate juridică distinctă din anul 2013.

Cu sustinerea financiară, logistică și umană a 18 companii private de renume mondial din regiunea Brașovului, școala oferă elevilor formare profesională de calitate sub indrumarea atentă și cu implicarea directă a companiilor dar și susținere materială indirectă – prin preluarea cheltuielilor de cazare și masă, de abonament la servicii medicale, de transport și masă pe perioada efectuării practicii profesionale în firmele partenere, etc. Tinerii invață meserii tehnice căutate pe piața muncii, în condițiile cele mai moderne și performante. După trei ani de pregatire preponderent practică atât în laboratoarele școlii dotate cu sprijinul companiilor cât și în fabricile din Brașov, elevii ies de pe băncile școlii cu competențele necesare pentru a începe o carieră profesională, având prioritate la angajare în cadrul firmelor partenere. Ca urmare a colaborării cu AHK – Camera de Comerț si Industrie Romano-Germană, calificarea profesionala a elevilor este certificată și de către AHK și recunoscută la nivel european.

Este școala ideală dacă vrei să înveți o meserie!

P


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button