Expres

ATACURI în cluburi de noapte, dejucate de francezi!

 

Autorităţile franceze spun că cinci suspecţi care plănuiau să comită atacuri în cluburi de noapte au fost arestate în regiunea oraşului Lyon. E vorba de  patru bărbaţi şi o femeie, care urmau să se alăture musulmanilor extremişti din Siria, relatează AP. Membrii grupului încercau să procure armament pentru a ataca cluburi de noapte franceze, spun anchetatorii.

Amintim că atacurile de pe 13 noiembrie 2015, din Franţa, au fost soldate cu 130 de morţi, cei mai mulţi la o sală de concerte, dar şi în baruri şi restaurante.

Recent, o nouă înregistrare video cu o execuţie a fost postată online de Gruparea Statul Islamic (SI). Un călău care poartă o cagulă ameninţă Europa în franceză. Jihadistul francofon spune că atacurile de la 11 septembrie şi cele din Paris vor fi date uitării. În înregistrare se văd cinci bărbaţi care trag cu câte un glonţ în capetele a cinci ostatici pe care-i acuză că sunt „spioni“.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button