Expres

Asistent medical găsit mort în casă, în ziua în care împlinea 45 de ani

  • lumanare_5.jpg
  • FB_IMG_1661353874690_299745.jpg
 

Un asistent medical de la Spitalul de Urgență Focșani a fost găsit mort în casă. George Lăcustă a decedat în ziua în care împlinea 45 de ani. 

El era asistent medical la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență Focșani, iar vreme de 15 ani lucrase la Secția de Radiologie a aceleiași unități medicale, conform realitatea.net.

Bărbatul nu era căsătorit. El nu a mai răspuns la telefon celor care îl sunau să-l felicite de ziua de naștere și a fost găsit decedat în casă de o persoană apropiată. Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă.

„O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Drum lin către Ceruri, dragul nostru coleg asistent medical George Lăcustă. Suntem înmărmuriți de durere… Ai plecat atât de devreme… Dumnezeu să te odihnească în pace! Vei rămâne mereu colegul nostru și te vom purta în suflet pe vecie!”, au transmis reprezentanții Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România Filiala Vrancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button