Expres

„Așa se face avere”… la Brașov (video)

„Așa se face avere”… la Brașov.

„Așa se face avere” – este mesajul alăturat unui filmuleț care a devenit viral pe rețelele de socializare. În imagini se vede șoferul unui Porsche cu numere de Brașov care coboară din autoturism la spălătoria auto și bagă în mașină o găleată și o perie cu coadă, aflate pe marginea spațiului de spălat.

Pare a fi vorba despre un furt surprins de camera de supraveghere, după cum au concluzionat și internauții, care s-au întrecut în glume. Valoarea nesemnificativă a „pradei”, în comparație cu valoarea mașinii, face ipoteza furtului ca părând ireală, însă până la această oră nu s-a găsit o altă explicație. Filmulețul a fost distribuit de mii de ori pe Facebook și a adunat numeroase comentarii.

„-A zis că ți-o aduce el maine (n.r. găleata);
-A imprumutat-o doar;
-Să facem o strângere de fonduri pentru amărâtul ăsta;
-Matura si galeata pe lant, nu mai tine vrajeala;
-A vrut să devină VIP și nu știa cum! Noroc cu camera de supraveghere amplasata strategic, și mai ales mare noroc cu găleata cu mop! Era o ispită pe măsură….
Eu zic că e post beție, după vreo chermeză zdravănă (are mersul cam legănat), a dat la rațe, și nu avea cu ce să-și strângă mizeria după el!”, sunt câteva dintre comentarii.

Update: Polițiștii din județul Brașov s-au sesizat în cazul „Porsche-ul și… găleata”

Sursa video – aici


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
4 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
4 luni în urmă

Mare smecherie sa fii angajat ziarist: copy-paste de pe facebook sau tiktok si gata munca.

4 luni în urmă

[…] Vezi și: „Așa se face avere”… la Brașov (video) […]

4 luni în urmă

[…] de camerele de supraveghere din mai multe unghiuri, şoferul cu Porsche a fost surprins, în urmă cu câteva zile, seara, în timp ce „împrumută” un mop şi o găleată dintr-o […]

4 luni în urmă

[…] cu Porsche explică episodul găleata și mopul. Brașoveanul surprins de camerele de supraveghere când lua o găleată și un mop dintr-o spălătorie auto, pe care le […]

Back to top button