Expres

Artist de muzică populară, de 6 ani în luptă cu cancerul! Are nevoie de ajutor

Veste tristă în industria muzicii populare din România… Maestrul taragotului Petrică Vița a fost diagnosticat cu cancer de piele în urmă cu 6 ani, iar în ultima vreme starea lui s-a agravat. Apropiații artistului au făcut apel pe rețelele de socializare prin care solicită ajutor financiar pentru tratamentul de care are nevoie acesta. În paralel, colegi de breaslă încearcă să strângă fonduri participând la diverse evenimente. Unul dintre acestea va avea loc luni, 26 iunie, de la ora 18:00, la Sala Polivalentă din Reșița.


Petrică Vița se luptă cu cancerul de aproximativ șase ani. Întrucât boala lui a fost ținută sub control până acum, nu s-a aflat despre drama lui.


„Cu toții îl susținem pe maestrul taragotului, Petrică Vița. De o viață mângâie inimile oamenilor prin muzica pe care o cântă, iar în rândul prietenilor este extrem de iubit pentru omul bun care este. Până acum nu s-a făcut publică problema lui de sănătate cu care se confruntă de 6 ani. Boala a fost ținută sub control până în ultimele luni. Din păcate, situația s-a agravat și a avut nevoie de un tratament mai puternic, iar în acest moment se află la Viena.

Pentru cancerul de piele cu care se confruntă este nevoie de un tratament special, iar costurile sunt uriașe.
Noi vrem să ajutăm familia care se luptă din răsputeri să țină pasul cu aceste costuri enorme. Tratamentul este unul de lungă durată și costurile sunt de aproape 60.000€ pe săptămână, în cazul în care va necesita spitalizare permanentă.

Ne dorim ca el sa se facă bine și pe lângă rugăciune, orice sprijin contează. Cine dorește și poate să ajute cu ceva, aveți la dispoziție următoarele conturi:


Asociația Crăciunița

Cui 41585832

Banca Transilvania

RO38BTRLRONCRTO488212001

Pentru firmele care doresc să redirecționeze o parte din impozitul pe venit / profit .

Georgiana Larisa Muntean Vita

RO78INGB0000999907065472

Cont LEI

Georgiana Larisa Muntean Vita

RO98INGB0000999907065500

Cont EURO

Georgiana Larisa Muntean Vita

RO19BREL0005501872630100

Cont LEI – REVOLUT

Georgiana Larisa Muntean Vita

LT823250046326529002

Cont EURO – REVOLUT

Dacă transferați în contul personal, vă rugăm să completați rubrica de detalii în care să scrieți DONATIE”, se precizează în anunț.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Barbu
5 luni în urmă

Sunt prost.

Barbu Gh.
Răspunde la  Barbu
5 luni în urmă

Viligheiule, ești waxer, nu Barbu, nu prost, nu om, nu… nimic.
Ești la zi cu dozele?

5 luni în urmă

[…] populară, după decesul lui Petrică Vița, artistul pentru care se strângeau fonduri (vezi aici). El se lupta de șase ani cu cancerul de piele, fără ca publicul să știe. Apropiații au cerut […]

Back to top button