Expres

Aroganța maximă a unui oficial guvernamental

Aroganța maximă a unui oficial guvernamental.

Un oficial guvernamental din India a fost suspendat după ce a ordonat golirea unui baraj pentru a-și recupera telefonul. A fost nevoie de trei zile pentru a pompa milioane de litri de apă din baraj, după ce Rajesh Vishwas a scăpat dispozitivul în timp ce își făcea un selfie, relatează BBC.

Rajesh Vishwas, care este inspector alimentar, și-a scăpat duminică telefonul Samsung, în valoare de aproximativ 1.200 de dolari, în barajul Kherkatta, în statul central indian Chhattisgarh.

După ce scafandrii locali nu au reușit să-l găsească, el a plătit aducerea unei pompe, pentru a goli barajul.

Aroganța maximă a unui oficial guvernamental. El a spus că a avut permisiunea verbală a unui oficial să scurgă „puțină apă într-un canal din apropiere”, adăugând că oficialul a spus că „ar fi de fapt în beneficiul fermierilor care ar avea mai multă apă”.

Pompa a funcționat timp de câteva zile, golind aproximativ două milioane de litri de apă – suficient pentru a iriga 600 de hectare de teren agricol.

Pomparea apei a fost sesizată la departamentul pentru resursele de ape, iar oficialul a fost ulterior suspendat până la finalizarea anchetei.

În momentul în care a fost găsit, telefonul era prea înfundat pentru a funcționa. Vishwas a susținut că telefonul conținea date sensibile ale guvernului și trebuia recuperat, dar a fost acuzat că și-a folosit abuziv poziția.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button