Expres

Arestat după ce a ținut o femeie captivă timp de 4 ani

Arestat după ce a ținut o femeie captivă timp de 4 ani. Abraham Bravo Segura, în vârstă de 42 de ani, din Houston, SUA, a fost arestat și acuzat de răpire, după ce a ținut mai mulți ani captivă o femeie de 32 de ani într-un loc în care era„ puțin probabil să fie găsită”, potrivit plângerii penale formulate în acest caz, informează ABC News.
Femeia a fost ținută ostatică timp de patru ani într-o rulotă care avea la geamuri bare antiefracție, iar ușa era blocată, fiind amenințată constant că va fi ucisă dacă încearcă să scape. Într-un final, femeia a reușit să alerteze autoritățile de la un telefon găsit în rulotă, în timp ce „temnicerul” său se afla la serviciu.

Sosiți la fața locului, polițiștii au constatat că toate ieșirile din remorcă erau încuiate, iar la ferestre erau montate gratii antiefracție, și au încercat să taie lacătele. Au fost ajutați de pompieri, în final femeia fiind scoasă în siguranță din rulotă.
Arestat după ce a ținut o femeie captivă timp de 4 ani. În timpul unei audieri, Abraham Bravo Segura a încercat să se apere, susținând în mod repetat că „povestea este unilaterală”. Bărbatul poate fi eliberat condiționat pentru o cauțiune fixată la 150.000 de dolari.

În acest caz, până la finalizarea procesului, el va fi în arest la domiciliu și nu trebuie să ia contact cu femeia pe care a ținut-o prizonieră sau cu familia ei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button