Expres

Aproape 1.500 de locuri de parcare neatribuite / Când începe Primăria Brașov procedura de reatribuire

Aproape 1.500 de locuri de parcare neatribuite.

Primăria Brașov pune la dispoziția brașovenilor din cartierele Scriitorilor, Astra, Centrul Nou, Răcădău și Șchei aproape 1.500 de locuri în parcările de reședință.

Din 25 septembrie, Primăria reia procedurile de reatribuire a locurilor de parcare rezidențiale. Pentru a crește eficiența desfășurării procedurii, dar și pentru a scădea timpul de derulare a acesteia, reatribuirile se vor desfășura pe zone mai mici, la fel ca în prima etapă din acest an.

Aproape 1.500 de locuri de parcare neatribuite

Primul cartier pentru care se va desfășura procedura de reatribuire este Scriitorilor, brașovenii din acest cartier având la dispoziție 68 de locuri libere, care vor putea fi închiriate în procedura din 25 septembrie, ora 9.00.

Din 27 septembrie și până în data de 11 octombrie, în cadrul a 5 proceduri de reatribuire, sunt scoase pentru reatribuire locurile de parcare libere din zona Astra 1 (zona cuprinsă între Calea București, calea ferată și str. Zizinului). Brașovenii din acest cartier, în funcție de zona în care locuiesc, au la dispoziție 522 de locuri de parcare libere.

Tot în această zonă, în data de 9 octombrie, va fi organizată o procedură de atribuire locuri de parcare noi pentru str. Lunii 1, 4 și Calea București nr. 69, așa cum a informat BrașovCity.ro.

În 16 și 18 octombrie vor avea loc două proceduri de reatribuire locuri de parcare pentru zona Centrul Nou (zona dintre str. Hărmanului, B-dul Gării, 13 Decembrie), unde sunt disponibile 423 de locuri de parcare.

Pentru locurile de parcare din Astra II (zona dintre Calea București și Carpaților) vor fi organizate două proceduri de atribuire, în 23 și 25 octombrie, 179 de locuri de parcare fiind disponibile.

Din 7 noiembrie și până în data de 15 noiembrie, în cadrul a 4 proceduri, vor fi scoase la reatribuire 253 de locuri de parcare în cartierul Valea Cetății.

În acest an va mai fi organizată o procedură și în cartierul Șchei, în data de 20 noiembrie, pentru atribuirea a 7 locuri de parcare.

Participanții vor prezenta cartea de identitate și certificatul de înmatriculare al autoturismului cu inspecția tehnică periodică valabilă, original sau copie, și celelalte documentele necesare pentru obținerea locului de parcare, în cazul celor care nu le-au depus la Primărie înainte de atribuire.

Cei care nu pot participa la procedură pot delega o altă persoană, printr-o împuternicire scrisă de mână, anexând în copie cartea de identitate și certificatul de înmatriculare al autoturismului, cu inspecția tehnică periodică valabilă.

La atribuire se va prezenta o singură persoană pentru fiecare apartament/spațiu comercial pentru care se solicită parcare.

În acest moment, Primăria Brașov are în evidență peste 46.000 locuri de parcare de reședință, din care 41.600 sunt ocupate, iar 2.276 abonamente sunt emise cu titlu gratuit.

Foto: BrașovCity.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button